欢迎访问山东成考网! 本网站为民间交流网站,主要为山东成考考生提供查看资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以山东省教育招生考试院www.sdzk.cn为准。
  • 咨询电话:0531-83180995
城市:
成考系统:

考前辅导

复习资料

成考教材

试题真题

立即报名

考生交流

所在位置:山东成考网 > 复习资料 > 学位英语 > 2022年山东成人高考学位英语模拟题(1)
山东成考报名指导入口

2022年山东成人高考学位英语模拟题(1)

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2022-05-13 15:02:52 来源:山东成考网
作者:杨老师
  【导读】山东成考网分享:“2022年山东成人高考学位英语模拟题(1)”相关内容,详情如下:

  Part I ocabulary and structure (20 points)

  Directions: There are 20 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D, choose the one that best completes the dialogue and mark your answer on the ANSEWR SHEET.

  1. With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A. exhibition B. exception C. except D. reception

  2. Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A. spare B. fast C. moderate D. moral

  3. All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A. faded B. illustrated C. comfined D. concerned

  4. This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A. canal B. tunnel C. channel D. cable

  5. The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean B. beam C. bake D. battery

  6. When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround B. substance C. stretch D. substitute

  7. With the help of the government , a large number of people -- _______ after the flood in 1991.

  A. survived B. suspended C. suffered D. subfected

  8. He always has a lot of _______ ideas in his mind, and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel B. spoil C. acceptable D. additional

  9. Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully.

  A. sorting B. joking C. counting D. comparing

  10. We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue B. bay C. assistance D. graduate

  11. In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal B. figure C. scientific D. service

  12. He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

  A. traditional B. scholar C. nurse D. pilot

  13. When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy B.plain C.permanent D.principal

  14. John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends B. assures C. affords D. melts

  15. We can not trust him any more because he often ________ his duty.

  A. owes B. spoils C. deserts D. neglects

  16. In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities B.hens C.votes D.artists

  17. When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

  A. surface B. atmosphere C. attitude D. bent

  18. This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary B. string C. spot D. zone

  19. She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

  A. believes B. absorbs C. accrses D. behaves

  20. We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished B. annoyed C. astonished D. scored

  参考答案:1. B 2. C 3. A 4. B 5. D 6. D 7. A 8. A 9. B 10. D 11. A 12. B 13. C 14. A 15. D 16.A 17. B 18.A 19.D 20.C


  >>>想知道更多山东成人高考新资讯可以【点击咨询】专业老师或加入【成考信息通知群】。

  想获取更多关于山东成人高考的相关资讯,如成人高考报名时间、考试时间、报考条件、备考知识、相关新闻等,敬请关注山东成考网(www.ckw.sd.cn)。

成考倒计时

140

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 山东成考网 [http://www.ckw.sd.cn/]
本文关键词: 2022年山东成人高考  
本文地址:http://www.ckw.sd.cn/show-2926-9990-1.html

山东成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2021年山东成考学位英语:完成对话(二)

下一篇:2022年山东成人高考学位英语模拟题(2)

课程相关图片

2022年成考VIP班

讲师:张老师,周老师,何老师,缪老师,雷老师,吴老师,杨老师,易老

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
2021年成人高考《通关视频》考情分析 陈老师 36课时 查看详情
2021年成人高考高起点《历史地理》考情分析 张老师 36课时 查看详情
2021年成人高考高起点《数学》考情分析 周老师 36课时 查看详情
2021年成人高考高起点《英语》考情分析 36课时 查看详情
2021年成人高考高起点《语文》考情分析 36课时 查看详情
2021年成人高考专升本《英语》考情分析 36课时 查看详情
2021年成人高考专升本《艺术概论》考情分析 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考VIP班

讲师:张老师,周老师,何老师,缪老师,雷老师,吴老师,杨老师,易老

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
专升本(农学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
高起专VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(艺术类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(经管类、理工类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(文史类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(医学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

山东成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

山东成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月15、16日】

距2022山东成考考试时间:剩

10/15/2022

山东成考专科报名入口 山东成考本科报名入口

【请各位考生提前备考】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

成考论坛

查看更多

山东考生在线服务

专升本咨询

高起专/本咨询

学校专业咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

报名指导

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部