考生在线咨询

山东成考网微信公众号 山东成考网微信公众号
返回顶部∧
    欢迎访问山东成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以山东省教育招生考试院www.sdzk.cn为准。
  • 咨询、投诉电话:0531-83170882
城市:
成考系统:
所在位置:山东成考网 > 试题题库 > 高起本 > 正文

2018年山东成人高考高升本英语模拟试题(3)

2018-06-12 15:35:13   来源:山东成考网    点击: 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注
作者:毛老师
  2018年山东成人高考高升本英语模拟试题(3)

  成人高考是成人高等学校招生统一考试的简称,属国民教育系列,国家承认学历,成人高考分为专科起点升本科(简称专升本) 、高中起点升本科(简称高起本)和高中起点升专科(简称高起专)三个层次。学易网为了帮助考生更好的备考,特别整理了成人高考高起点英语模拟试题等备考资料(资料内容来源于网络,仅供考生参考!),希望考生努力备考,网校在此预祝考生顺利通过考试!

  三、完型填空

  Robert Edwards was blinded in a traffic accident. He was also a little deaf _21_ old age. Last week, he was taking a walk near his home when a thunderstorm came. He hid _22_ the storm under a big tree and was struck by lightning. He was knocked _23_ the ground and woke up some 20 minutes _24_, lying face down in water in water below a tree. He went into the house and lay down in bed. A short time later, he awoke; his legs felt _25_ and he was trembling, but, when he opened his eyes, he could see the clock across the room fading in and out in front of him. When his wife entered, he _26_ her for the first time in nine years. Doctors _27_ that he had regained his sight and hearing obviously from the flash of lightning, but they were unable to explain that. The only _28_ explanation offered by one doctor was that, _29_ Edwards lost his sight as a result of trauma in a terrible accident, perhaps the only way it could be restored was by _30_ trauma.

  21.A. because B. because of C. as D. since

  22.A. from B. away C. against D. contrary

  23.A. at B. in C. to D. on

  24.A. late B. soon C. later D. after

  25.A. dying B. dead C. die D. being died

  26.A. saw B. watched C. noticed D. examined

  27.A. say B. thought over C. made sure D. agreed to

  28.A. possibly B. possible C. probably D. mainly

  29.A. although B. because of C. even though D. since

  30.A. others B. other C. another D. one other

  参考答案:

  21.B 22.A 23.D 24.C 25.B

  26.A 27.C 28.B 29.D 30.C

  参考译文:

  罗伯特·爱德华兹在一次交通事故中失明了。他因年老而耳聋。上周,他正在家附近散步,这时雷雨来了。他躲在一棵大树下躲避暴风雨,被闪电击中了。他被敲倒在地上,大约20分钟后醒来,躺在树下的水里,面朝下。他走进屋子躺在床上。过了一会儿,他醒了,他的腿感觉到死了,他在发抖,但是,当他睁开眼睛时,他能看到整个房间的时钟在他面前慢慢地消失。当他妻子进来时,他九年来第一次见到她。医生们确信他从闪电中恢复了视力和听力,但他们无法解释。一位医生提供的唯一解释是,由于爱德华兹在一次可怕的事故中因外伤而失明,也许唯一能恢复的方法是另一次创伤。

成考倒计时

77

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

注:详细内容及信息以山东省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 山东成考网 [http://www.ckw.sd.cn/]
本文关键词:
本文地址:http://www.ckw.sd.cn/show-35-2150-1.html

上一篇:2018年山东成人高考高升本英语模拟试题(2)
下一篇:2018年山东成人高考高升本英语模拟试题(4)

山东成人高考提升便捷服务
距2020全国成人高考:仅剩 77
【请广大考生提前备考】